Legoland(62 km)

I Legoland findes den store verden i miniformat, hvor alverdens byer og steder er opbygget i legoklodser. Mød indianere, cowboys, pirater og riddere og nyd de mere end 50 spændende aktiviteter for hele familien – også for de mindste.

Køb din billet online på Legolands hjemmeside og undgå den lange kø ved indgangen.

Ballum Fodboldgolf(30 km)

Fodboldgolf er en sjov og anderledes måde at være sammen på, alle kan være med uanset alder og fysik. Den flot beliggende 18 hullers bane har spændende forhindringer og alle kan kæmpe med om at at få bolden i hul med færrest spark.

Fiskeri- og Søfartsmuseet(30 km)

Dette spændende “museum” byder på mange gode oplevelser, da der både er saltvandsakvarium, sælarium, udstillinger om fiskeri og søfart og frilandsudsilling med legeplads. Specielt de daglige sælfodringer er et sikkert hit!

Kolding og Koldinghus(55 km)

Tag på udflugt til Kolding og besøg f.eks Funky Monkey Park med sjov og action i trætoppene, Geografisk Have oplevelsepark og botanisk have, Traphold Kunstmuseum og det gamle kongeslot Koldinghus, som byder indenfor til interiører fra 1500 tallet og spændende særudstillinger.

Tønder(50 km)

Gå tur i den smukke og idylliske bykerne i historiske Tønder, tag på shopping og kig på kunst. Herfra kan I også tage et smut forbi det smukke Schackenborg Slot.

Esbjerg(30 km)

Esbjerg er Danmarks femtestørste by og byder på masser af muligheder og oplevelser. Her kan I bl.a. besøge de fire hvide mænd, tage på shopping i Danmarks længste gågade, gå på museer og se på kunst, og tage familien med i Svømmestadion Danmark.
Foto: Torben E. Meyer

Fanø(30 km + 12 min. færge)

Fanø er en hyggelig ferieø i vadehavet ud for Esbjerg. Færgen lægger an i Nordby, en hyggelig, kulturhistorisk landsby. Herfra er der åbent for kultur- og naturoplevelser på den spændende ø. Fanø byder på rav, drager, sæler, østers, kite-buggy, gallerier og meget mere.

Givskud Zoo(70 km)

Oplev en spændende dag i dyrenes rige! I Givskud Zoo kan I tage på safari i jeres egen bil og køre helt ind til girafferne, zebraerne og Danmarks største løveflok. Besøg også det store tropehus med rovdyr, oplev fodringer, kør med safaritoget og besøg indianernes tipilejr.