Cykelture

Det flade åbne Marskland omkring Ribe er ideelt til cykelture, og det er en god ide at planlægge en eller flere cykelture i ferien. Mange af attraktionerne i området er let tilgængelige på cykel, og samtidig er det en herlig måde at opleve naturen og landskabet på. Der er udarbejdet mange gode cykelkort både i fysisk og elektronisk form.

Kanotur

Oplev naturen på en helt speciel måde med en kanotur på en a åerne omkring Ribe. En kanotur giver en god mulighed for at opleve naturen og dyrelivet mens man stille glider forbi. Det er samtidig en sjov og lærerig oplevelse for hele familien. Der er gode muligheder for både kortere og længere ture.

Golf i Ribe

Ribe Golfklub ligger 8 km sydøst for Ribe i et naturskønt område. Gæster er velkomne, så der er god mulighed for at kombinere ferie i Ribe med en tur på golfbanen. Ribe Golf Klub har en 18 hullers golfbane, en nyetableret Pay and Play bane og træningsfaciliteter

Fiskeri

I Ribe og omegn er der forskellige fiskemuligheder.

GPS løb og Geocaching

I Ribe er der udviklet to GPS løb som sender jer rundt i Ribe på en lærerig og udfordrende opdagelse. Løbene er målrettet børn fra 6. klasse og op, og GPS’er lejes på turistbureauet. I kan også tage på geocaching og finde skjulte skatte på egen hånd, blot med en smartphone i hånden.

Ribe Fritidscenter og svømmebad

Ribe Svømmehal har en 42 m lang, snoet rutschebane og 1, 3 og 5 m vipper, samt bassiner for baby, børn og voksne. Styrk kondien i Ribe fitnesscenter eller på tennisbanen. Åbent alle dage.