Ella Bella besøger Ribe og Nationalpark Vadehavet

Ella Bella på eventyr er et nyt og spændende koncept hvor man følger Ella Bella rundt i Europa’s storbyer. Hun har blandt andet været i London, Lissabon og Barcelona. Nu har hun så været forbi Ribe og Nationalpark Vadehavet, hvilket har kastet endnu en spændende e-bog af sig.

Bøgerne er illustreret og fortalt til børn. I bøgerne er vist de mest spændende og interessante attraktioner på den pågældende destination og de er skrevet i et let læseligt sprog så børnene kan deltage i planlægningen af turen.

Aktiviteter på Museet Ribes Vikinger

På Museet Ribes Vikinger er der også spændende aktiviteter for børn. Kravl op i et vikingeskib i oplevelseshallen, og besøg aktivitetshallen hvor I kan lege med middelalderdragter, blomsterkranse, heste og lanser. I skoleferier er der flere aktiviteter og arrangementer.

Minidyrehaven Ribelund

Minidyrehaven ligger centralt i Ribe i et naturskønt område, og er et dejligt sted for både børn og voksne. I minidyrehaven kan I opleve klappegeder, dådyr, små kænguruer, heste, æsler og en fuglepark. I området findes også et fugletårn med udsigt over fuglelivet ved Ribe Østerå.

Legepladser

Udover legepladserne på Ribe Camping findes i og omkring Ribe flere gode legepladser. Besøg skovlegepladsen i Tange Skov øst for Ribe, hvor der også er madpakkehus og grillplads. Eller tag forbi Klosterhavens Legeplads på Brorsonsvej, den ligger midt i byen bag ved Sct. Catharinæ Kirke. Derudover er der også legeplads på Ribe Vikingecenter og ved Minidyrehaven Ribelund.

GPS løb og Geocaching

I Ribe er der udviklet to GPS løb som sender jer rundt i Ribe på en lærerig og udfordrende opdagelse. Løbene er målrettet børn fra 6. klasse og op, og GPS’er lejes på turistbureauet. I kan også tage på geocaching og finde skjulte skatte på egen hånd, blot med en smartphone i hånden.

Ribe Fritidscenter og svømmebad

Ribe Svømmehal har en 42 m lang, snoet rutschebane og 1, 3 og 5 m vipper, samt bassiner for baby, børn og voksne. Styrk kondien i Ribe fitnesscenter eller på tennisbanen. Åbent alle dage.

Aktiviteter på Ribe VikingeCenter

På Ribe Vikingecenter er vikingetiden og vikingerne levende! Der er mange aktivitetstilbud. Hjælpe vikingerne med deres daglige gøremål, fodre dyrene, prøv at skyde med bue og pil og en hele række andre prøv selv aktiviteter.