Sort Sol

Når stærene samles på aftenhimlen i for- og sensommeren, kan man se et af naturens helt store scenerier. Det er et fantastisk syn når 100.000 eller endda op til 400.000 stære danser på aftenhimlen, inden de går til ro i rørskovene i og omkring Ribe. Fænomenet kan opleves i en kort periode omkring marts og april, og i endnu større udstrækning i september og oktober.

Få noget ekstra ud af oplevelsen – tag med Vadehavscentrets naturvejledere ud og se Sort Sol.

For præcise datoer og yderligere info se turkalender på Vadehavscentrets hjemmeside.

OBS: Billetter til Sort Sol skal reserveres i god tid, da turene ofte bliver udsolgt.

Man kan også tage med Sort safari på Sort sol tur.

“Vadehavscenteret” og “Sort Safari” arrangerer guidede ture året rundt.

Østerssafari

Smag på østers og hent dem selv på Vadehavets bund! En Østerssafari er en enestående naturoplevelse. Turen går til de store muslingebanker i Vadehavet, hvor der er østers overalt. Det er et område hvor tidevandet bestemmer, og hvor I på turen også oplever fuglene, vinden, vejret og det enestående landskab. Turene arrangeres af Vadehavscentret.

For præcise datoer og yderligere info se turkalender på Vadehavscentrets hjemmeside.

Efterårsferie i Ribe

Efterårsferien i Ribe er fyldt med et hav af kvalitetsoplevelser for voksne og børn, som eks. den store årlige Kulturnat, der er for hele familien, og hvor hele byen opsættes til et stort skuespil i henhold til det enkelte års overordnede tema. Men der er meget mere ….

  • Vægterrundgang i Ribe
  • Aktiviteter for børn på Ribe Kunstmuseum
  • Heks, husråd og helgener på Museet Ribe´s Vikinger
  • Guidede ture i nationalparken, Sort sol, østers, sæler mv.
  • Efterårsaktiviteter på Ribe Vikingecenter
  • Byvandring i Ribes gader og historie
  • Drageflyvning

Vinterferie i Ribe

Har du brug for at komme lidt væk hjemmefra for at slappe af eller ønsker du at få din kulturelle horisont udvidet, så kom og hold vinterferie i uge 7 på Ribe Camping. Der er planlagt mange spændende arrangementer i Ribe by for både dig og din familie. Der er også rig mulighed for blot at læne sig tilbage i campingvognen eller en af vores hytter og nyde de hyggelige omgivelser.