Romantisk ophold med spabad(Bryllupsophold)

Forkæl den du holder af, og nyd et romantisk ophold i skønne 5 stjernede og moderne Komforthytter på Ribe Camping kun 1,5 km fra Ribe.

Ribe Camping har en skøn beliggenhed kun 1,5 km fra Ribe Centrum og med Nationalpark Vadehavet lige uden for døren. Ribe Camping er kendt for sin rolige og afslappende atmosfære, personlige service og rengøring i særklasse. Vi tilbyder 25 moderne 5-stjernede hytter med høj komfort. Eksempelvis Komforthytter med spabad og tagterrasse eller smukke Ribehytter i ægte bindingsværk og egen gårdhave med rose og æble espalier.

Bryllup i Ribe

Der er en årelang tradition for borgerlige vielser i disse historiske omgivelser på Det Gamle Rådhus midt i Ribe. Det Gamle Rådhus er opført i det 14 århundrede og skaber de helt perfekte rammer for jeres store dag. Læs mere her om borgerlige vielser i Ribe her

Ribe er nordens ældste by og Danmarks bedst bevarede middelalderby med brostensbelagte gader og gamle bindingsværk huse. Ribe Å løber igennem bymidten og skaber en nærmest sydlandsk atmosfære. Ribe by er fyldt med små specialbutikker, restauranter og hyggelige fortovscafeer, som også byder på lokale råvarer.

Så kort sagt byder Ribe Camping og Ribe by på fantastiske rammer til et romantisk ophold.

Opholdet indeholder:
2 overnatninger i Komforthytte med spa
Velkomstpakke med guldchampagne, eksklusiv massage olie, guldmandler og stearinlys
Opredte senge inkl. håndklæde
Fordelskort til attraktioner og madoplevelser
Slutrengøring

Pris v/ 2 personer i 2 døgn

01.01-23.03 + 03.09-17.12 2018

Søndag til fredag
Pris 2825,-
(rabat 660,-)

Fredag til søndag
Pris 2425,-
(rabat 260,-)

Prisen er ekskl. El – kr. 3,50 pr. kwh

Ved forespørgsel på andre datoer – kontakt os gerne.

gavekort1
bookonlineknap
betalonlineknap