5 års jubilæums – reception

5 ÅRS JUBILÆUMS – RECEPTION

1. APRIL 2023 / KL. 12 – 16

 

En kølig forårsmorgen, tilbage i marts 2017, hilste vi første gang på Ribe Camping´s  gæster. Som nye daglige ledere stod vi sammen med Sanne og Finn, og skulle det næste års tid få viden om pladsen gæster, rytme, regler, rutiner og ikke mindst traditioner, for at vi den 1. april 2018 selv skulle drive pladsen.

Sanne og Finn havde i deres tretten år udviklet pladsen fra en nedslidt mindre plads til en tidssvarende plads, der i en rød tråd udstråler forkælelse, omfavnelse og modernitet. Vi lærte hurtigt stedet at kende. Følte hurtigt trang til at virkeliggøre vores ideer, og kunne næsten ikke vente til det blev den 1. april 2018 og ventetiden synes dengang umådelig lang. 5 år er fløjet afsted og det synes vi, at vi må fejre – 5 år har vores gæster været forstående over for os – trods vores tiltag og forandringer på pladsen, kommer de igen og igen.

Men der er meget mere også at fejre…..

I 2020, lige inden Corona, vandt vi titlen som Årets Klassiske Campingplads 2020, vinteren 2020/2021 byggede vi vores nye Administrationsbygning og Servicebygning C, så vi nu ved at alle vores gæster får den samme lækre forkælelse, når de bruger vores bygninger, uanset hvor på pladsen de ligger. Her kunne vi ikke holde rejsegilde pga. restriktioner. Sommeren 2021 stod vores Poolområde med Café klar til brug og er virkelig blevet moderniseret – kun selve bassinet er det samme som før, resten er helt nyt – og igen, her fik vi ikke indviet området med en markering! Til sæsonstart 2022 tjekkede en ny Futte ind til alles glæde, for nu kunne alle generationer let stige ombord og sidde behageligt under turen – det hændte, at turen kun indeholdt passagerer på 50+, hvilket vi ikke har set før. Og så har vi den store pris: Årets Familie campingplads 2023 vi modtog på Ferie for alle messen i Herning, som vi er mega beæret over at få. Mange flere ting kan nævnes, men vi synes i hvert fald der er grundlag for, om ikke andet, at holde en Jubilæumsreception!

Derfor vil vi gerne se gæster – nye som gamle, ansatte, venner, familier, samarbejdspartnere, kollegaer mv. til reception på Ribe Camping, i Festsalen H – selvfølgelig lørdag d. 1. april i tidsrummet 12-16! Her vil vi sørge for lidt lækkert løbende henover eftermiddagen. Vi får besøg af det fynske band Retro, der med deres musik vil lægge stemningen for nogle hyggelige timer sammen med os.

 

Kom gerne tomhændet – det er vores tur til at give igen.

Det vil glæde os at se jer!

 

OVERNATNING

Det er selvfølgelig ikke noget krav, at I skal overnatte hos os, for at deltage ved receptionen – men tænker I det kunne være en god idé, så har vi fortsat et par enkelte ledige feriehuse samt ledige enheder til campingvogne, telt og autocampere. Der er allerede godt fyldt op med campingvogne, da det er weekenden op til påske vi fejrer vores jubilæum. Men tjek online booking for ledige muligheder eller kontakt os på tlf. 75 41 07 77 eller mail til info@ribecamping.dk

OPLEVELSER

PLADSKORT

FACILITETER

BOOK DIN FERIE ALLEREDE I DAG!