fbpx

Guidede ture i Ribe

I Ribe udbydes flere forskellige typer ture med guide. Tag med en af VisitRibes dygtige guider på tur i Ribe eller dyrk uhyggen med en guidet Ghostwalk fra Museet Ribes Vikinger. I juli måned tilbyder Museet Ribes Vikinger også en guidet tur til Galgebakken. Her kan du læse mere om de forskellige guidede ture.

Byvandring med guide

Ribe er fuld af fortællinger, dramatisk historie og spændende huse. Tag på en byvandring med en af de dygtige guider og få det hele med.  En rundvisning i Ribes gamle bydel, inkluderer et besøg i Ribe Domkirke. På turen hører du om alle de gode historier om bygninger, personer, begivenheder, sagn osv. Disse fortællinger gør besøget i Ribe til en ganske særlig oplevelse.

Ghostwalk

Gå med på turen gennem de gamle gader og hør om nogle af Ribes dramatiske begivenheder, bl.a. kongemord og heksebrænding. Hvorfra har Hovedengen sit navn? Måske kommer et spøgelse forbi!

En Ghostwalk er ikke det samme som en byvandring – men en fortælling om spændende og måske uhyggelige historier der er sket i Ribe. Historierne bliver fortalt, der hvor begivenhederne fandt sted.

Galgebakken med guide

Plantagen og Galgebakken ved Ribe Camping.

I samarbejde med Sydvestjyske Museer gentager vi den spændende guidede tur om heksebrænding, halshugning, stormflod, morskab i Tyrolerpavillionen og meget andet i skoven og plantagen lige ved Ribe Camping.

Turen udbydes i juli måned. Turen starter fra receptionen på Ribe Camping, hvor også billetterne købes.

Turen gennemføres på dansk og engelsk

Find vej

Andre oplevelser

Kontakt os

Send os en e-mail og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt!