Koncert med Rasmus Nøhr

SKØN KONCERT PÅ RIBE CAMPING 

MED RASMUS NØHR OG VENNER

Er du til sød musik og ballader om livets sødme, livets udfordringer og den store kærlighed, så skal du lægge vejen forbi Ribe Camping lørdag den 11. februar 2023. Her får vi nemlig besøg af Rasmus Nøhr og venner. 

 

Rasmus Nøhr fik for alvor sit navn slået fast i danskernes bevidsthed med megahittet ”Sommer i Europa” fra hans første album ”Lykkelig smutning”. Albummet fik både platin og blev også nomineret til årets popudgivelse i 2007. I alt er det blevet til 6 popalbums og et utal af radiohits “Det Glade Pizzabud”, “Retursekund”, “Lige Nu & Lige Her”, “Sød Musik” mv.

 

Rasmus Nøhr er kendt for sine finurlige tekster om hverdagens glæder, længsler, og de muntre melodier, og budskaber er derfor letgenkendelige for os alle. På Ribe Camping bakkes Rasmus Nøhr op af gode musikkollegaer, så det bliver en stemningsfuld aften i et fantastisk selskab, og hvor der kan synges med på de mange velkendte hits.

 

”Jeg har aldrig taget billeder, jeg prøver at huske mit liv med hjertet i stedet. Herfra kommer sangene, som små anekdoter i tusind sorgsøde farver, som regel når jeg går ture eller sidder med guitaren og ryger min cigar. Jeg har, for at modstå verdens vanvid, samlet landets dejligste musikere i en skøn analogsamhørighed. Vi spilder rom på gulvet og påkalder vores forfædre, før vi går på scenen. Så kan jeg vist ikke beskrive det bedre. Jeg vil råde jer til at bruge timerne før koncerten med at mindes jeres kære og mærke friheden strømme, og hvis I kan komme afsted med det, så dans lidt alene, bare fordi…”

Jeg håber, vi ses og god fornøjelse. Sådan lyder det fra Rasmus Nøhr.

 

Hvor og hvornår:

Lørdag den 11. februar 2023

Kl. 20.00

Festsalen på Ribe Camping – bygning H

 

Dørerne åbnes 30. minutter før koncertstart

 

 

Billetsalg:


Billetter købes ved henvendelse til Ribe Camping på tlf. 75 41 07 77 i vores åbningstider eller på mail til info@ribecamping.dk.

 

Billetpris kr. 260,- inkl. gebyr

 

 

Praktisk:

Siddende koncert – siddepladserne vil være nummereret efter først til mølle princippet.

Drikkevarer kan købes før koncerten samt i pausen. Egne drikkevarer må ikke medbringes.

Parkering på de indrettede P-pladser på Ribe Camping. Følg skiltene på koncertdagen.

Billetter betales straks ved bestilling og købte billetter refunderes ikke.
Ved aflysning af koncerten refunderes billetter dog uden yderligere gebyrer

 

OPLEVELSER

PLADSKORT

FACILITETER

BOOK DIN FERIE ALLEREDE I DAG!