fbpx

Ny campingmesse i Ribe  – for ALLE camping elskere i hele Danmark

Ribe Camping byder velkommen til stor udendørs campingmesse lørdag den 2. maj kl. 10 – 14 på Ribe Camping.

Så elsker du det herlige frie campingliv eller er du blot nysgerrig, så skal du bestemt kigge forbi vores nye campingmesse.

Her kan du lade dig inspirere til hvordan du gør campinglivet lettere og til den rene nydelse.

Mød campingforhandlere, se på lækkert campingudstyr, mød sælgere som har produkterne til at holde forteltet rent for alger og til imprægnering, eller lad dig begejstre af de fedeste biler/campingtrækkere.

Der bliver oplevelser for alle sanser, når du også kan få inspiration til hvad du kan ligge på grillen, eller smage på fantastiske økologiske råvarer som er dyrket i Nationalpark Vadehavet, eller hvad med at arrangere en fælles tur for campingvennerne eller familie og venner til en af alle de unikke attraktioner vi har lige uden for vores dør. Guidede ture, vinsmagning, Sort Sol, Sæler, strikkefestivaler, madfestivaler, storslåede koncerter, Gastro uger, shopping og caféliv – vi har det hele.

Skulle sulten melde sig på turen rundt ved messestandene, vil der udover smagsprøverne på selve messestandene være mulighed for at købe andet spiseligt og drikkelse til at stille den lille sult.

De dejlige børn har vi naturligvis også tænkt på, og der vil være arrangeret forskellige aktiviteter på pladsen ved siden af campingmessen, ligesom de herlige legepladser på Ribe Camping også plejer at være et trækplaster til sjov og leg.

Hvornår:
Lørdag den 2. maj 2020
Kl. 10.00 – 14.00

Hvor:
Ribe Camping, Farupvej 2, 6760 Ribe
Autocamperpladsen

Entre:
Gratis for alle

Det bedste overnatningstilbud:
Vi har naturligvis også et rigtig godt overnatningstilbud i weekenden 1 – 3. maj for alle glade campister, så der er masser af tid til både messe, afslapning og oplevelser.
Benyt dig af vores “Fyld vognen” tilbud til KUN kr. 299,- for 2 døgn – Læs mere her

Messedeltagere:
Listen opdateres løbende.

Hobby Esbjerg
Tech 7
VW Ribe
Aloe Vera Produkter
Ny Vejle Caravancenter
Jysk Campingudlejning
Isabella
Happy Games

 

 

 

Kontakt os

Send os en e-mail og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt!