Fra 2018 begyndte et nyt samarbejde for Ribe Camping. Sammen med 15 andre pladser i Jylland, samt på Fyn og Sjælland blev vi en del af Elite Camp. Elite Camp pladser i Danmark, er pladser, hvor der er sikret førsteklasses campingferie, hvor beliggenhed, service og kvalitet er i højsæde. Henover året vil der være Elite Camp weekender med gode tilbud på overnatning og ekstra arrangementer på pladsen, f.eks. Midsommer Eliteweekend den 14. til 16. juni 2019, hvor bl.a. bandet Masser Af Succes kommer og underholder, så sæt kryds nu.

Læs mere om Elite Camp weekender her

Læs mere om Elite Camp her

 

60 års fødselsdag på Ribe Camping lørdag 15. juni 2019

Tilbage i 1959, nøjagtigt d. 4. juni, åbnede Ribe Turistforening en ny stor lejrplads vest for Ribe Plantage.
Pladsen kostede dengang foreningen kr. 57.000,- at indrette.
Den er siden hen udvidet, bebygget med lækre servicebygninger og meget mere.

Sådan en rund dag skal fejres – vil du fejre den sammen med os d. 15. juni?

Sports- og byfest aktiviteter i løbet af dagen

10.00 Kender du spillet Partners? Ribe Camping afholder Partnersturnering i bygning B. Der vil være spil med både to og tre hold. Tilmelding af hold er efter først til mølle princippet i receptionen. Der udloddes en gevinst til vinderparret.

Hele eftermiddagen vil du kunne kæmpe mod din nabo i petanque eller boldkast, eller se om du er bedre end din partner til at kaste med gummistøvler?? Der vil være forskellige aktiviteter omkring festsalen H og på den store legeplads, og der vil være mulighed for at købe vand og fadøl flere steder på pladsen.

13.00 Fotoløb – tag på en gåtur rundt på Ribe Camping og sæt billederne I får udleveret i rigtig rækkefølge – de der har flest korrekte billeder vinder en gevinst. Start og stop vil være ved festsalen H

Sommerfest med “Masser af succes” der spiller op til fest

Er du til sommer, hygge, kolde fadøl og Gasolin samt Kim Larsen? Så skal du være med til alletiders Sommerfest på Ribe Camping, der danner rammen om vores 60 års fødselsdag.

Restaurant Kammerslusen leverer årets sommerbuffet med 3 slags kød, sommersalat, kartoffelsalat og flutes.

Bandet “Masser af Succes” gæster herefter Ribe Camping, og med deres musik hylder de et af Danmarks største rockorkestre Gasolin og ikke mindst den folkekære Kim Larsen, som vi vel kan benævne som Danmarks nationalskjald. Så der er dømt fest og god underholdning, når bandet indtager scenen og vi alle kan synge og rocke med til både Langebro, Køb bananer, Joanna, Rabalderstræde og mange andre klassikere.

Arrangementet er kun for overnattende gæster på Ribe Camping.

Tid og sted
Ribe Camping
Lørdag den 15. juni 2019 kl. 18.00 i festsalen – Bygning H

Priser
Voksne              kr. 150,-
Børn                   kr. 75,-
Børn 0 – 3 år     Gratis

Ribe Camping sørger for service og borddækning – drikkevarer købes i baren

Program
Kl. 18.00         Spisning
Kl. 19.30         Bandet “Masser af succes” spiller
Kl. 20.00        Åbnes dørene for ikke spisende gæster – éntre betales ved indgangen. Pris kr. 50,- for voksne og børn (4-11 år) kr. 25,-

Tilmelding og betaling til menu+musik
På tlf. 75 41 07 77 eller mail  info@ribecamping.dk
Billetter sælges efter først til mølle princippet

Overnatningstilbud
I weekenden 14 – 16. juni 2019 har vi Elite Midsommer tilbud, hvor i kan fylde vognen helt op med X antal personer til kun kr. 399,-. Prisen er ekskl. husdyr og forbrug af el samt brusebade.

Læs mere her

Book her

Har du fotografiske minder..

Ligger du inde med billeder eller artikler omkring Ribe Camping igennem årene, er vi meget gerne modtagere af kopier til en erindringsvæg.