Vi gentager successen med en intim koncert på Ribe Camping, og kan med stolthed præsentere en akustisk koncert med Ann-Mette Elten fra “På Slaget 12” og hendes mand Niels Kierkegaard

Lørdag den 2. marts 2019

Oplev en fabelagtig aften, hvor de sammen vil give os alle en sublim oplevelse med akustiske
udgaver af sange fra Ann-Mette Elten´s store solorepertoire som blandt andet indeholder albummet “Refrain” med genfortolkninger af klassikkere som “Hele ugen alene”, “Så´en er livet” samt naturligvis flere af “På Slaget 12’s” store danske hits. Så du får mulighed for at synge med på numre som “Hjem til Århus, “Ta´kæresten i hånden” og ” De katolske kys”.

Om Ann-Mette Elten:
Sammen med “På Slaget 12” bragede Ann-Mette Elten i 1987 igennem med ”Hjem til Århus”, der i dag for længst er blevet til en evergreen. Senere kom sange som ”Ude på det blå ocean”, Ta’ kæresten i hånden” og ”Jeg elsker dig som vinden blæser” samt de 4 succesfulde Let’s Dance albums.
I 1999 debuterede Anne-Mette som solist med albummet ”Refrain”, der indeholdt en genfortolkning af klassikere fra gamle dage, og hun solgte over 80.000 eksemplarer af albummet.
I november 2012 tog Ann-Mette et højst uventet skridt og
udgav albummet ”Adagio – 12 klassiske sange” med et udvalg af nogle af de helt store og populære sange fra det klassiske repertoire som f.eks. Puccinis O Mio Babbino Caro og Nessun Dorma. Albummet blev indspillet i Rudolfinum-koncertsalen i Prag sammen med Prag-Philharmonikerne og udløste en guldplade for over 13.000 solgte eksemplarer. Ann-Mette har i alt udgivet 6 solo-albums og kunne i 2016 fejre 30 års-jubilæum med På Slaget 12. Hun har som solist og sammen med “På Slaget 12” solgt mere end 1 million albums.


Tid og sted

Lørdag den 2. marts 2019 kl. 20.00 i festsalen – Bygning H


Billetsalg

Billetter købes ved henvendelse til Ribe Camping på tlf. 75 41 07 77 i campingpladsens åbningstid eller på mail til info@ribecamping.dk
Se pladsens åbningstid her

Billetpris for pladsens gæster/overnattende kr. 195,- inkl. gebyr.
Billetpris for ikke overnattende gæster kr. 220,- inkl. gebyr.


Praktisk

  • Siddende koncert – Siddepladserne vil være nummeret efter først til mølle princippet.
  • Drikkevarer kan købes før koncerten samt i pausen. Egne drikkevare må ikke medbringes.
  • Parkering på de indrettede P-pladser på Ribe Camping. Følg skiltene på koncertdagen