fbpx

Hvis vi siger: “Peter lå i telt” og “Kys mig Conny”, hvad tænker du så? Dette er nemlig nogle af de sange, du kan synge med på, når vi lørdag den 29. februar 2020 byder velkommen til

Ib Grønbech og ContainerKvartetten

Sammen vil de give os alle sublime musikalske der både udfordrer stemmebåndet og lattermusklerne.

Om Ib Grønbech og ContainerKvartetten:

Med Ib Grønbech og ContainerKvartetten er der lagt i kakkelovnen til en aften med kunstnerens største hits fra de seneste 34 år, leveret med masser af energi og glimt i øjet, og kombineret med nordjysk humor, når den er bedst.

Hvem husker ikke duetten med Jodle Birge fra 1988 med “Peter lå i telt” og “Hvorfor må jeg ikke få Beatles-hår” fra 1989. I 1985 udgave Ib Grønbech sin første LP, og blev hurtigt landskendt som den nordjyske sanger og komiker.

I august 2019 udkom Ib Grønbechs seneste album – “På den anden side”, der er hans 10. album. Albummet indeholder 13 sange på vendelbomål, deriblandt også en ny indspilning af “Først en halv time på den ene side” af Niels Hausgaard. Endvidere har Erik Møller Hansen’s sang “Tænk på mig når du kysser en anden” også fået vendelbo tekst ligesom 70’er hittet “Simon Says” som i Ib Grønbech’s finurlige univers har fået vendelboteksten “Klap af Hans, når han æder”.

Ib Grønbech har en lun humor, og med hans vendelbomål og iørefaldende popmelodier, er der en aften med lattergaranti i den musikalske legestue i udsigt.

 

Tid og sted

Lørdag den 29. februar 2020 kl. 20.00 i festsalen – Bygning H

Billetsalg

Billetter købes ved henvendelse til Ribe Camping på tlf. 75 41 07 77 i campingpladsens åbningstid eller på mail til info@ribecamping.dk
Se pladsens åbningstid her

Billetpris kr. 260,- inkl. gebyr.
Prisen er ens for overnattende og ikke overnattende gæster.

Praktisk

  • Siddende koncert – Siddepladserne vil være nummeret efter først til mølle princippet.
  • Dørene åbnes kl. 19.30.
  • Drikkevarer kan købes før koncerten samt i pausen. Egne drikkevare må ikke medbringes.
  • Parkering på de indrettede P-pladser på Ribe Camping. Følg skiltene på koncertdagen.