Hen over sommerhalvåret funderer vi hvert år over hvilke vinterprojekter der skal arbejdes med den kommende vinter – nogle år bliver projekterne store, nogle år små. Nogle år er de mere synlige og andre år er det i det skjulte. Vi har til denne vinter puttet et par projekter på ønskelisten, hvor flere af projekterne har ligget i vores plan her inden for de første 5 år af vores ejerskab af Ribe Camping.

De der kender pladsen her, ved også at et par af bygningerne ikke er af nyere dato, så til sæsonstart 2021 vil vi være klar til at tage imod vores gæster i en ny receptionsbygning med tilhørende cafeområde.

I forbindelse med indkørslen vil der blive lavet et nyt område til torv.

Servicebygning C vil stå klar i matchende stil som de øvrige servicebygninger og med plads til at sidde inde og spise, samt med tv-/sofahjørne.

I området mellem servicebygning C og E skal beplantning og pladserne over de næste vintre ændres, hvor vi starter tættest på C denne vinter. Da der er stor efterspørgsel på Komfortpladser vil nogle af pladserne blive med mulighed for tilkøb af Komfortpakken.

Med en ny receptionsbygning betyder det også en total renovering af poolområdet. Her vil beplantningen langs med hegnet blive fjernet, og ny hæk plantes. Der kommer mere flisebelægning omkring poolen, så der er plads til flere solvogne, der kommer omklædningsrum med badefaciliteter, samt der kommer egen indgang til poolområdet, så man ikke længere vil skulle igennem butikken for at hoppe i poolen.

Men husk – vi har åbent hver dag – hele året rundt, og I er velkommen til at følge med på egen hånd, hvor langt vi er nået efterhånden, og ellers skal vi nok lægge billeder op hen ad vejen.

Er du lige så spændt som os til sæsonen 2021?

Kommer du ikke lige forbi Ribe Camping hver dag eller uge, så må du ikke blive overrasket over alt det der sker her hos os.. Men det skal jo være skidt, før det bliver godt!

På vores Facebookside samt her vil vi løbende lægge billeder op af projekterne.

Husk vi har åbent hver dag, så I er altid velkommen til at komme forbi og besøge os!

 

Arkitektens tegninger for hvor vi gerne vil hen af..

Ny receptionsbyning skitse

Og en visualisering af det.. læn jer godt tilbage 😊 og bare rolig – der er stadig rutsjebane ved poolen 😅

 

Billeder fra uge 39 2020

Billeder fra uge 43 2020

Billeder fra uge 44 2020

 

Billeder fra uge 45 2020

Billeder fra uge 46 2020

 

Kontakt os

Send os en e-mail og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt!

Julekoncerter