OPLEVELSER I EFTERÅRET

–   SEPTEMBER   –   OKTOBER   –   NOVEMBER   –

RIBE CAMPING

EVENT KALENDER

Følg med i hvad der sker hver dag på Ribe Camping

Tryk på billedet og planlæg din ferie eller tag vores events-kalender med på mobilen. Download appen fra GoVisit og “Tjek ind” på Ribe Camping, så går du ikke glip af noget.

CAFÉEN PÅ
RIBE CAMPING

Åben hver weekend og helligdage

Forkæl jer selv med et besøg i vores nye hyggelige Café. Her er både lette café anretninger, fadøl, sluch ice, kugle is og ikke mindst kaffe. Take away er også muligt.

FREDAGS FÆLLESSPISNING

Hver fredag i september  november
kl. 18.30

Alle pladsens gæster inviteres til fredags fællesspisning. Det er nemt, velsmagende og til en særdeles fornuftig pris.

Tilmelding senest torsdage kl. 12.00

HØST WEEKEND TILBUD

3.  5. september 2021

Book en plads på Ribe Camping og fyld vognen for kun kr. 299,- for 2 døgn.
Prisen er ekskl. husdyr og forbrug af el samt brusebade.

Skal bookes på forhånd

SEPTEMBER KONCERT

4. september 2021

Kom med når vi hylder Danmark til årets temafest, hvor Hula Hula spiller op til fest med deres tribute til Bamses Venner!

EFTERÅRSFERIE AKTIVITETER

16.  24. oktober 2021

Ribe Camping sørger for en efterårsferie for hele familien. Her er aktiviteter både for store og små, samt vores festlige Oktoberfest med ægte tyrolerstemning. 

 

OKTOBERFEST
PÅ RIBE CAMPING

22. oktober 2021

Deltag i vores festlige Oktoberfest med ægte tyrolerstemning på Ribe Camping, hvor der vil være god stemning, musik og dejlig mad.

Tilmelding nødvendig

MORTENSAFTEN

13. november 2021

Nyd Mortensaften på Ribe Camping og den veltilberedte Mortensaften menu.

Tilmelding nødvendig

JULERI OG JULEHYGGE

20. november 2021

Julehyggedag med masser af hygge, afslapning, julemusik, gløgg, æbleskiver, lav selv juledekorationer og klipning af julepynt.

 

RIBE BY

VÆGTERRUNDGANG

Hver aften i september  oktober
kl. 20.00

Følg vægteren og lyt til hans sang og historier
når han går sin traditionelle runde gennem byens historiske gader og fortæller om Ribes historie.

GUIDET BYVANDRING

Hver mandag i september  oktober
kl. 11.30

Tag med på rundvisning i Ribe og hør guider fortæller historier og sagn om gamle dage. Turen er inkl. et besøg i enten Ribe Domkirke eller Sct. Catharinæ Kirke og Klostergård.

 

RIBE CLASSIC 

Hver tirsdag i september
Kl. 18.00  21.00

Hils og snak med de lokale, når de på tirsdage mødes med deres mange fine og gamle biler, scootere, motorcykler og knallerter til træf på Hovedengen i Ribe.

TORVEDAG I RIBE

Hver onsdag i september
kl. 9.00  15.00

Hyggeligt marked på Skibbroen i Ribe.

RUED LANGGAARD FESTIVAL

2.  5. september 2021

En årlig tilbagevendende kulturbegivenhed i Ribe, med komponisten Rued Langgaard som hovedperson.

STAFET FOR LIVET

11 – 12. september 2021

Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. I 24 timer vil stafetten være i gang, og du kan være med – enten med stafetten i hånden eller uden – alle runder tæller.

KUNST- OG HØSTMARKED I RIBE

1. – 2. oktober 2021

Masser af liv og markedsstemning i Ribe, hvor der kan købes frugt og grønt eller flot kunsthåndværk af fineste kvalitet.

GRÆNSEN – ET FOLKEMØDE I RIBE

14. – 17. oktober 2021

I anledningen af Genforeningen 2020, bliver der i Ribe afholdt et folkemøde, som vil fylde byen med aktivitet og musik. Det vil være 4 dage med tid til fordybelse og oplysning, foredrag og debat.

KULTURNAT I RIBE

17. oktober 2021

Tag familien med til en aften med drama, musik, kunst, gøgl, latter, gys og fortællinger – her kommer byens smukke middelalder rammer virkelig til sin ret.

BLACK FRIDAY

26. november 2021

Vi kender alle til Black Friday, og i Ribe er det ingen undtagelse. Kom og gør et godt i en af Ribes mange butikker og oplev den hyggelige stemning i gaderne med musik, fyrværkeri og meget mere.

RIBE DOMKIRKE

En af Europas smukkeste kirker og Ribes vartegn. Oplev både gravmæler, glasmosaikker og den smukke udsigt fra det 52 meter høje borgertårn.

SKIBBROEN

Oplev en af de vigtigste havne på vestkysten fra vikingetiden og op til omkring 1600-tallet. Her blev der handlet med landbrugsvarer og importeret vin, salt, silke, krydderier og meget mere.

RIBE MIDDELALDERBY

Med sin fornemme status som Danmarks ældste og bedst bevarede middelalder by tilbyder Ribe dig en helt enestående atmosfære.

SCT. CATHARINÆ KRIKE & KLOSTER

Bag den smukke Sct. Catharinæ kirke ligger den middelalderlige klostergård, som er en del af Danmarks bedst bevarede klosteranlæg. Oplev historiens vingesus, og nyd de smukke bygninger og stilheden i Klostergården.

RIBERHUS SLOTSBANKE

Se de gamle ruinrester fra hvor Riberhus Slot lå og den flotte bronzestatue af Dronning Dagmar, som forestiller hende i stævnen på et skib, der førte hende til Ribe.

DET GAMLE RÅDHUS

Oplev et historisk vingesus når du besøger
Det Gamle Rådhus i Ribe, bliv guidet rundt i de historiske rum og hør de grufulde historier.

JACOB A. RIIS MUSEUM

Jacob A. Riis Museum viser den fascinerende fortælling om Ribe-drengen, der udvandrede til Amerika i 1870 og med sine hårdtslående artikler og fotos fra New Yorks rå og barske slum åbnede borgerskabets øjne. 

HEX! – MUSEUM OF WITCH HUNT

Museet fortæller den uhyggelige historie om heksefrygten, som for alvor ramte Danmark
og Europa i 15- og 1600-tallet.

RIBE KUNSTMUSEUM

I de smukke lokaler på Ribe Kunstmuseum kan du se særudstillinger og følge historien om dansk kunst fra 1750 til 1950 i den permanente samling.

MUSEET RIBES VIKINGER

Få historien fortalt, som ligger lige for dine fødder. Udstillingen viser hvordan Ribe opstod og hvordan byens indbyggere levede, da Ribe var en vigtig handelsby i Europa.

RIBE VIKINGECENTER

Rejs 1300 år tilbage i tiden til dengang vikingerne herskede i Ripa (Ribe). På Ribe VikingeCenter er historien om de gamle danere levende, og du er en del af den!

MINI DYREHAVEN – RIBELUND

Nyd de naturskønne omgivelser og kom helt tæt på dådyr, klappe-geder, æsler, heste, fuglepark og små kænguruer.

RIBE BRYGHUS

Smag den lokal producerede øl af høj kvalitet fra Ribe Bryghus. Her er noget for alle ølelskere med mulighed for at følge ølfremstillingen og nyde duften fra malt of humle.

RIBE PLANTAGE OG GALGEBAKKE

Besøg Galgebakken i Ribe Plantage og se hvor hekseafbrændingen fandt sted. Her blev blandt andet Maren Splid henrettet i 1641 – måske Danmarks bedst kendte “heks”.

RIBE SVØMMEBAD

Nyd et par hyggelige timer med familien i Ribe Svømmebad. Her er både vipper, vandrutsjebane og 3 forskellige bassiner.

NATIONALPARK VADEHAVET

SÆLSAFARI I VADEHAVET

Opleves i september

Oplev sælerne i deres naturlige omgivelser. Det er muligt at opleve sælerne både til fods, med traktorbus eller med turbåd.

SORT SOL

Opleves i september  oktober

Oplev når stærene samles på aftenhimlen i efteråret. Det er et fantastisk syn, når 100.000 eller endda op til 1.500.000 stære danser luftballet på aftenhimlen over marsken, inden de går til ro i rørskovene.

ØSTERSSAFARI I VADEHAVET

Opleves i oktober – november

En Østerssafari er en enestående naturoplevelse. Turen går til de store muslingebanker i Vadehavet, hvor der er østers overalt.

KRONDYRFESTIVAL

1. september  31. oktober 2021

Oplev de majestætiske krondyr i landskabet eller nyd kulinariske øjeblikke med krondyr på menuen på hyggelige spisesteder.

DANMARKS ØSTERSFESTIVAL PÅ RØMØ

8.  11. oktober 2021

Oplev konkurrencen blandt kokke med Michelinstjerner på skuldrene eller gå selv ud i gummistøvler og pluk løs på østersbankerne.

VESTER VEDSTED VINGÅRD

Et lille familieforetagende, der danner rammen om et vineri, et mikrobryggeri, destilleri, en butik med salg af egne og lokale varer samt en hyggelig og stemningsfuld restaurant.

VADEHAVSCENTRET

Udstillingen vil åbne dine øjne, bringe dig tæt på og lade dig røre ved den, give dig og din familie viden om tidevandet, dyrelivet, stormfloderne, trækfuglene og deres kæmpe sværme.

RIBE KAMMERSLUSE

Ribe å har sit udløb i Vadehavet ved Ribe Kammersluse. Kammerslusen blev bygget i 1912 i forbindelse med anlæggelsen af diget, der blev opført efter flere stormfloder i Ribe.

MANDØBUSSEN

Tag med Mandøbussen og oplev turen til
Vadehavets perle – Mandø, hvor køreplanen bestemmes af tidevandet.

MANDØ

Mandø ligger midt i Nationalpark Vadehavet og byder på naturoplevelser i særklasse. På Mandø kan du opleve naturen og besøge bl.a. møllen, museet, kirken og stormflodssøjlen. 
Mandø kan kun besøges ved lavvande.

TURFÆRGEN MANDØPIGEN

Oplev vadehavet fra søsiden og tag med på østerssafari, sælsafari eller hop fra ø til ø med Turfærgen Mandøpigen.

SORT SAFARI

Sort Safari tilbyder unikke natur- og kulturoplevelser i Nationalpark Vadehavet og UNESCO Verdensarv.

I NÆRHEDEN

RØMØ

ESBJERG

FANØ

TIRPITZ

LEGOLAND

LEGO HOUSE

GLAD ZOO

GRAM SLOT

GRAM LERGRAV

GÅRDBUTIKKER

MUSEET PÅ SØNDERSKOV

GIVSKUD ZOO

Book