OPLEVELSER I FORÅRET

–   MARTS   –   APRIL   –   MAJ   –

RIBE CAMPING

EVENT KALENDER

Følg med i hvad der sker hver dag på Ribe Camping

Tryk på billedet og planlæg din ferie eller tag vores events-kalender med på mobilen. Download appen fra GoVisit og “Tjek ind” på Ribe Camping, så går du ikke glip af noget.

CAFÉEN PÅ
RIBE CAMPING

Åben hver weekend og helligdage

Forkæl jer selv med et besøg i vores nye hyggelige Café. Her er både lette café anretninger, fadøl, sluch ice, kugle is og ikke mindst kaffe. Take away er også muligt.

FREDAGS FÆLLESSPISNING

Hver fredag i marts – maj
kl. 18.30

Alle hytte- og campinggæster inviteres til fredags fællesspisning. Det er nemt, velsmagende og til en særdeles fornuftig pris.

Tilmelding senest torsdage kl. 12.00

AFLYST ARBEJDSDAG FOR SÆSONPLADSER

20. marts 2021

Normalt hjælper vores sæsongæster os med at gøre pladsen klar til sæsonstart og som tak for hjælpen byder vi både på vådt og tørt. Men i 2021 må vi “Arbejde sammen – hver for sig” og vi vil kvittere med varme drikke ved bygning B hele formiddagen!

BONDENS KURV

Hver lørdag i april – maj
kl. 10.00 – 12.00

Her kan I møde helt lokale, økologiske og biodynamiske småproducenter, som står klar til at fortælle og sælge ud af deres unikke produkter.

PÅSKE AKTIVITETER

1. – 5. april 2021

Ribe Camping sørger for en påske for hele familien. Her er aktiviteter både for store og små, samt et lækker påskefrokost med underholdning.

STORE BEDEDAGS AKTIVITETER

29. april – 2. maj 2021

Ribe Camping sørger for en herlig Store Bededags ferie for hele familien. Her er aktiviteter både for store og små, samt et lækkert udvalg af take away mad.

ELITEWEEKEND

7. – 9. maj 2021

Book en plads på Ribe Camping og fyld vognen for kun kr. 299,- for 2 døgn.
Prisen er ekskl. husdyr og forbrug af el samt brusebade.

Skal bookes på forhånd

 

KRISTI HIMMELFARTS AKTIVITETER

13. – 16. maj 2021

Hos Ribe Camping får I en skøn Kristi Himmelfartsferie for hele familien. Her er aktiviter for både store og små, pop up events og vores hyggelige café er naturligvis også åben.

PINSE AKTIVITETER

21. – 24. maj 2021

Nyd Pinsen på Ribe Camping. Her er både aktiviteter for store og små, samt et lækkert udvalg af take away mad.

RIBE BY

AFLYST – BRODERI FESTIVAL

12. – 14. marts 2021

Workshops, foredrag, gratis aktiviteter, højskoleaften og en markedsplads vil være omdrejningspunktet for hele weekenden.

GUIDET BYVANDRING

Hver mandag i april – maj
kl. 11.30

Tag med på rundvisning i Ribe og hør de dygtige guider fortælle historier og sagn om gamle dage. Turen er inkl. et besøg i enten Ribe Domkirke eller Sct. Catharinæ Kirke og Klostergård.

 

RIBE CLASSIC 

Hver tirsdag i april – maj
Kl. 18.00 – 21.00

Hils og snak med de lokale, når de på tirsdage mødes med deres mange fine og gamle biler, scootere, motorcykler og knallerter til træf på Hovedengen i Ribe.

AFLYST – KUNSTRUNDEN SYDVESTJYLLAND

2. – 4. april 2021

En kæmpe kunstbegivenhed i Sydvestjylland, hvor atelierer, gallerier og museer vil have åbent.

VÆGTERRUNDGANG

Hver aften i maj
kl. 20.00

Følg vægteren og lyt til hans sang og historier
når han går sin traditionelle runde gennem byens historiske gader og fortæller om Ribes historie.

TORVEDAG I RIBE

Hver onsdag i maj 
kl. 9.00 – 15.00

Hyggeligt marked på Skibbroen i Ribe.

INTERNATIONAL VIKINGEMARKED

30. april – 2. maj 2021

Oplev den enestående markedsstemning når håndværkere, krigere, bueskyttere, ryttere, gøglere og andet godtfolk samles i Ribe.

AFLYST – TULIPANFEST I RIBE

21. – 24. maj 2021

Oplev den gode stemning og masser af god musik på gader og stræder, samt det store tulipanoptog, som er afslutningen på nogle festlige dage.

RIBE DOMKIRKE

En af Europas smukkeste kirker og Ribes vartegn. Oplev både gravmæler, glasmosaikker og den smukke udsigt fra det 52 meter høje borgertårn.

SKIBBROEN

Besøg en af de vigtigste havne på vestkysten fra vikingetiden og op til omkring 1600-tallet. Her blev der handlet med landbrugsvarer og importeret vin, salt, silke, krydderier og meget mere.

RIBE MIDDELALDERBY

Med sin fornemme status som Danmarks ældste og bedst bevarede middelalderby tilbyder Ribe dig en helt enestående atmosfære.

SCT. CATHARINÆ KIRKE & KLOSTER

Bag den smukke Sct. Catharinæ kirke ligger den middelalderlige klostergård som er en del af Danmarks bedst bevarede klosteranlæg. Mærk historiens vingesus, og nyd de smukke bygninger og stilheden i Klostergården.

RIBERHUS SLOTSBANKE

Se de gamle ruinrester fra hvor Riberhus Slot lå og den flotte bronzestatue af Dronning Dagmar, som forestiller hende i stævnen på et skib, der førte hende til Ribe.

DET GAMLE RÅDHUS

Oplev et historisk vingesus når du besøger
Det Gamle Rådhus i Ribe, bliv guidet rundt i de historiske rum og hør de grufulde historier.

JACOB A. RIIS MUSEUM

Jacob A. Riis Museum viser den fascinerende fortælling om Ribe-drengen, der udvandrede til Amerika i 1870 og med sine hårdtslående artikler og fotos fra New Yorks rå og barske slum åbnede borgerskabets øjne. 

HEX! – MUSEUM OF WITCH HUNT

Museet fortæller den uhyggelige historie om heksefrygten, som for alvor ramte Danmark
og Europa i 15- og 1600-tallet.

RIBE KUNSTMUSEUM

I de smukke lokaler på Ribe Kunstmuseum kan du se særudstillinger og følge historien om dansk kunst fra 1750 til 1950 i den permanente samling.

MUSEET RIBES VIKINGER

Få historien fortalt, som ligger lige for dine fødder. Udstillingen viser hvordan Ribe opstod og hvordan byens indbyggere levede, da Ribe var en vigtig handelsby i Europa.

RIBE VIKINGECENTER

Rejs 1300 år tilbage i tiden til dengang vikingerne herskede i Ripa (Ribe). På Ribe VikingeCenter er historien om de gamle danere levende, og du er en del af den!

MINI DYREHAVEN – RIBELUND

Nyd de naturskønne omgivelser og kom helt tæt på dådyr, klappe-geder, æsler, heste, fuglepark og små kænguruer.

RIBE BRYGHUS

Smag den lokal producerede øl af høj kvalitet fra Ribe Bryghus. Her er noget for alle ølelskere med mulighed for at følge ølfremstillingen og nyde duften fra malt of humle.

RIBE PLANTAGE OG GALGEBAKKE

Besøg Galgebakken i Ribe Plantage og se hvor hekseafbrændingen fandt sted. Her blev blandt andet Maren Splid henrettet i 1641 – måske Danmarks bedst kendte “heks”.

RIBE SVØMMEBAD

Nyd et par hyggelige timer med familien i Ribe Svømmebad. Her er både vipper, vandrutsjebane og 3 forskellige bassiner.

NATIONALPARK VADEHAVET

SORT SOL

Opleves i marts – april

Oplev når stærene samles på aftenhimlen i foråret. Det er et fantastisk syn, når 100.000 eller endda op til 1.500.000 stære danser luftballet på aftenhimlen over marsken, inden de går til ro i rørskovene.

SÆLSAFARI I VADEHAVET

Opleves i marts – maj

Se sælerne i deres naturlige omgivelser. Det er muligt at opleve sælerne både til fods, med traktorbus eller med turbåd.

ØSTERSSAFARI I VADEHAVET

Opleves i marts – april

En østerssafari er en enestående naturoplevelse. Turen går til de store muslingebanker i Vadehavet, hvor der er østers overalt.

VESTER VEDSTED VINGÅRD

Et lille familieforetagende, der danner rammen om et vineri, et mikrobryggeri, destilleri, en butik med salg af egne og lokale varer samt en hyggelig og stemningsfuld restaurant.

VADEHAVSCENTRET

Udstillingen vil åbne dine øjne, bringe dig tæt på og lade dig røre ved den, give dig og din familie viden om tidevandet, dyrelivet, stormfloderne, trækfuglene og deres kæmpe sværme.

RIBE KAMMERSLUSE

Ribe å har sit udløb i Vadehavet ved Ribe Kammersluse. Kammerslusen blev bygget i 1912 i forbindelse med anlæggelsen af diget, der blev opført efter flere stormfloder i Ribe.

MANDØBUSSEN

Tag med Mandøbussen og oplev turen til
Vadehavets perle – Mandø, hvor køreplanen bestemmes af tidevandet.

MANDØ

Mandø ligger midt i Nationalpark Vadehavet og byder på naturoplevelser i særklasse. På Mandø kan du opleve naturen og besøge bl.a. møllen, museet, kirken og stormflodssøjlen. 
Mandø kan kun besøges ved lavvande.

TURFÆRGEN MANDØPIGEN

Oplev vadehavet fra søsiden og tag med på østerssafari, sælsafari eller hop fra ø til ø med Turfærgen Mandøpigen.

SORT SAFARI

Sort Safari tilbyder unikke natur- og kulturoplevelser i Nationalpark Vadehavet og UNESCO Verdensarv.

I NÆRHEDEN

RØMØ

ESBJERG

FANØ

TIRPITZ

LEGOLAND

LEGO HOUSE

GLAD ZOO

GRAM SLOT

GRAM LERGRAV

GÅRDBUTIKKER

MUSEET PÅ SØNDERSKOV

GIVSKUD ZOO

Book