OPLEVELSER I VINTEREN

–   DECEMBER   –   JANUAR   –   FEBRUAR   –

RIBE CAMPING

EVENT KALENDER

Følg med i hvad der sker hver dag på Ribe Camping

Tryk på billedet og planlæg din ferie eller tag vores events-kalender med på mobilen. Download appen fra GoVisit og “Tjek ind” på Ribe Camping, så går du ikke glip af noget.

CAFÉEN PÅ
RIBE CAMPING

Åben hver weekend og helligdage

Forkæl jer selv med et besøg i vores nye hyggelige Café. Her er både lette café anretninger, fadøl, sluch ice, kugle is og ikke mindst kaffe. Take away er også muligt.

FREDAGS FÆLLESSPISNING

Hver fredag i december – februar
kl. 18.30

Alle hytte- og campinggæster inviteres til fredags fællesspisning. Det er nemt, velsmagende og til en særdeles fornuftig pris.

Tilmelding senest torsdage kl. 12.00

JULEMENU 2021

24. december 2021

Det er muligt at bestille en traditionel julemenu, som leveres direkte til Ribe Camping. Julemenuen er tilberedt, så den kun kræver den sidste forberedelse. 

Tilmelding senest 20. december 2021

NYTÅRSMENU 2021

31. december 2021

Gør det let og lækkert! Bestil en skøn 4-5 retters nytårsmenu, som leveres direkte til Ribe Camping, og som kun kræver den sidste forberedelse og opvarmning. 

Tilmelding senest 28. december 2021

 

NYTÅRSSKÅL

31. december 2021
kl. 14.00

Campingfatter og campingmutter vil gerne ønske alle gæster et godt nytår, samt fortælle om året der er gået og hvad det kommende år vil bringe!

 

NYTÅRSSUPPE

1. januar 2022

Nytårsdag er både appetit og aktivitetsniveauet ofte på lavt blus for mange af os. Derfor byder vi på en dejlig omgang varm suppe på årets første dag.

Tilmelding senest 30. december 2021

VINTERFERIE AKTIVITETER

12. – 21. februar 2021

Ribe Camping sørger for en hyggeligt vinterferie for hele familien, med aktiviteter både for store og små.

RIBE BY

PETERS JUL I RIBE

Peters Jul i Ribe har hvert eneste år budt på unikke oplevelser for både børn og voksne. Der vil være juleaktiviteter med koncerter, musik og julemarked med både fødevarer og håndværk.

RIBE DOMKIRKE

En af Europas smukkeste kirker og Ribes vartegn. Oplev både gravmæler, glasmosaikker og den smukke udsigt fra det 52 meter høje borgertårn.

SKIBBROEN

Oplev en af de vigtigste havne på vestkysten fra vikingetiden og op til omkring 1600-tallet. Her blev der handlet med landbrugsvarer og importeret vin, salt, silke, krydderier og meget mere.

RIBE MIDDELALDERBY

Med sin fornemme status som Danmarks ældste og bedst bevarede middelalder by tilbyder Ribe dig en helt enestående atmosfære.

SCT. CATHARINÆ KRIKE & KLOSTER

Bag den smukke Sct. Catharinæ kirke ligger den middelalderlige klostergård, som er en del af Danmarks bedst bevarede klosteranlæg. Oplev historiens vingesus, og nyd de smukke bygninger og stilheden i Klostergården.

RIBERHUS SLOTSBANKE

Se de gamle ruinrester fra hvor Riberhus Slot lå og den flotte bronzestatue af Dronning Dagmar, som forestiller hende i stævnen på et skib, der førte hende til Ribe.

DET GAMLE RÅDHUS

Oplev et historisk vingesus når du besøger
Det Gamle Rådhus i Ribe, bliv guidet rundt i de historiske rum og hør de grufulde historier.

JACOB A. RIIS MUSEUM

Jacob A. Riis Museum viser den fascinerende fortælling om Ribe-drengen, der udvandrede til Amerika i 1870 og med sine hårdtslående artikler og fotos fra New Yorks rå og barske slum åbnede borgerskabets øjne. 

HEX! – MUSEUM OF WITCH HUNT

Museet fortæller den uhyggelige historie om heksefrygten, som for alvor ramte Danmark
og Europa i 15- og 1600-tallet.

RIBE KUNSTMUSEUM

I de smukke lokaler på Ribe Kunstmuseum kan du se særudstillinger og følge historien om dansk kunst fra 1750 til 1950 i den permanente samling.

MUSEET RIBES VIKINGER

Få historien fortalt, som ligger lige for dine fødder. Udstillingen viser hvordan Ribe opstod og hvordan byens indbyggere levede, da Ribe var en vigtig handelsby i Europa.

MINI DYREHAVEN – RIBELUND

Nyd de naturskønne omgivelser og kom helt tæt på dådyr, klappe-geder, æsler, heste, fuglepark og små kænguruer.

RIBE BRYGHUS

Smag den lokal producerede øl af høj kvalitet fra Ribe Bryghus. Her er noget for alle ølelskere med mulighed for at følge ølfremstillingen og nyde duften fra malt of humle.

RIBE PLANTAGE OG GALGEBAKKE

Besøg Galgebakken i Ribe Plantage og se hvor hekseafbrændingen fandt sted. Her blev blandt andet Maren Splid henrettet i 1641 – måske Danmarks bedst kendte “heks”.

RIBE SVØMMEBAD

Nyd et par hyggelige timer med familien i Ribe Svømmebad. Her er både vipper, vandrutsjebane og 3 forskellige bassiner.

NATIONALPARK VADEHAVET

ØSTERSSAFARI I VADEHAVET

Opleves i december – februar

En Østerssafari er en enestående naturoplevelse. Turen går til de store muslingebanker i Vadehavet, hvor der er østers overalt.

AFLYST – STRIKKE OG HÆKLE FESTIVAL

 2021

Besøg Vadehavscenteret og det store kreative marked, med alt hvad hjertet begærer indenfor strikning og hækling.

VESTER VEDSTED VINGÅRD

Et lille familieforetagende, der danner rammen om et vineri, et mikrobryggeri, destilleri, en butik med salg af egne og lokale varer samt en hyggelig og stemningsfuld restaurant.

VADEHAVSCENTRET

Udstillingen vil åbne dine øjne, bringe dig tæt på og lade dig røre ved den, give dig og din familie viden om tidevandet, dyrelivet, stormfloderne, trækfuglene og deres kæmpe sværme.

RIBE KAMMERSLUSE

Ribe å har sit udløb i Vadehavet ved Ribe Kammersluse. Kammerslusen blev bygget i 1912 i forbindelse med anlæggelsen af diget, der blev opført efter flere stormfloder i Ribe.

MANDØBUSSEN

Tag med Mandøbussen og oplev turen til
Vadehavets perle – Mandø, hvor køreplanen bestemmes af tidevandet.

MANDØ

Mandø ligger midt i Nationalpark Vadehavet og byder på naturoplevelser i særklasse. På Mandø kan du opleve naturen og besøge bl.a. møllen, museet, kirken og stormflodssøjlen. 
Mandø kan kun besøges ved lavvande.

TURFÆRGEN MANDØPIGEN

Oplev vadehavet fra søsiden og tag med på østerssafari, sælsafari eller hop fra ø til ø med Turfærgen Mandøpigen.

SORT SAFARI

Sort Safari tilbyder unikke natur- og kulturoplevelser i Nationalpark Vadehavet og UNESCO Verdensarv.

I NÆRHEDEN

RØMØ

ESBJERG

FANØ

TIRPITZ

LEGOLAND

LEGO HOUSE

GLAD ZOO

GRAM SLOT

GRAM LERGRAV

GÅRDBUTIKKER

MUSEET PÅ SØNDERSKOV

GIVSKUD ZOO

Book