Ribe Camping masser af aktiviteter

I sommerferien har vi et ekstra aktivitetsprogram med bl.a. kreativt værksted og bålaften med snobrød, LAN party, pool party, besøg af tryllekunstner og meget mere. Men selv når der ikke er arrangementer, har vi masser af muligheder for at have det sjovt på pladsen.

Opvarmet swimmingpool (1/6 – 31/8)

Vores 200 m² store udendørs swimmingpool giver plads til mange timers vandsjov. Der er både rutsjebane for større børn og et separat babybassin med en lille rutsjebane. Dertil er der selvfølgelig solterrasse med solvogne, og direkte adgang til receptionen og cafeen, hvor der kan købes is, pizza, kager og andre lette café måltider, samt varme og kolde drikkevarer.
I højsæsonen arrangeres der grillaftener ved poolen på tirsdage og torsdage – tilmelding i receptionen.

Klik her for at se 360⁰ billeder af swimmingpoolen.

2 legepladser og boldbaner

På pladsen har vi også hele to legepladser til fri leg. Der er en lille legeplads for mindre børn, samt en større legeplads hvor der også er hoppepude og boldbaner.

Klik her for at se 360⁰ billeder af den lille legeplads.

Klik her for at se 360⁰ billeder af den store legeplads.

Besøg vores klappegeder

I et hjørne af pladsen har vi en lille indhegning med søde geder som alle kan besøge, hilse på og klappe.

Klik her for at se 360⁰ billeder af klappegederne.

Bålplads

Foran receptionen har vi vores hyggelige bålplads. Her bliver der i sommerferien tændt bål to gange om ugen, så alle kan komme forbi til bålhygge og snobrødsbagning.

Klik her for at se 360⁰ billeder af blåpladsen.

Bordtennis

Udover boldbaner til fodbold og basketbold har vi også opstillet et bordtennisbord til fri afbenyttelse. Har I ikke selv bordtennisbat med, kan bat og bolde lånes i receptionen.

Mooncars

Vores mooncars er altid utroligt populære blandt børn, der elsker at køre rundt på pladsen enten selv eller med passagerer på de ekstra sæder. Mooncars lejes i receptionen.

RibeCamping2017_52
Aktiviteter for børn på pladsen
Aktiviteter for børn på pladsen
Close up ged – taget af Kåre Mortensen
Bålplads
drenge
Aktiviteter for børn på pladsen