fbpx

Ribehytte til 4+2 pers. med 2 dobb.vær.

Ribehytten er bygget efter de gamle håndværksmæssige traditioner i massivt egetræ og muret bindingsværk inspireret af Ribe bys smukke gamle middelalderhuse, hvor det øverste stokværk går ud over det nederste og forbindes på smukkeste vis af flotte udskårne egetræsknægte.

Atmosfære

Oplev den unikke atmosfære fra middelalderen kombineret med alle moderne faciliteter. Ribehytten er udstyret med moderne bad/toilet, køkken inkl. ovn, microovn, køleskab, minifryser, opvaskemaskine og alt i service. Smagfuldt møbleret og udstyret med TV. WIFI kan tilkøbes. Fra Ribehytten er der direkte udgang til egen gårdhave med overdækket terrasse og havemøbler.

Allergivenlig

Fremhæves skal også, at alle byggematerialer er specielt miljø- og allergivenlige. Da vi gerne vil tilgodese gæster med eventuelle allergiproblemer, er husdyr kun tilladt i udvalgte hytter. Ved allergigener venligst kontakt os for booking.

Se priser her!

Virtuel rundtur / 360 graders foto
Faciliteter

Køkken/Stue

Dejligt køkken med loft til kip og spisebord i køkkenafdeling samt alt i køkkenudstyr inkl. komfur med ovn, køleskab med fryseboks, microovn og opvaskemaskine. Service til 8 personer. Sofagruppe med komfortable siddepladser samt TV. Sovesofa med 2 sengepladser.

Soverum

2 separate soverum med dobbeltseng inkl. dyner og puder til 4 personer. Ekstra dyner og puder udleveres i receptionen.
Begge soverum er beliggende på 1. sal.

Toilet/bad

Toliet og bad beliggende i stueetagen.

Gårdhave

Gårdhave med overdækket terrasse. Havemøbler, liggestole og parasol. Skøn beplantning med roser, hængepil og æbleespalier.

Parkering

Egen P-plads ved ferieboligen til max 1 bil.

Udlejning mod ekstra betaling

Linnedpakker inkl. håndklæde
Barneseng og babydyne inkl. betræk
Barnestol
Trappegitter
WIFI

Plantegning
Ribehytte
Billeder
Kontakt os

Send os en e-mail og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt!