Ribe Camping – Årets familie campingplads

 ÅRETS FAMILIE CAMPINGPLADS 2023

“Det er simpelthen for vildt”

 
Det var lige de ord der kom fra Anne og Jonas, da de gik på scenen til Danish Camping Award, hvor Ribe Camping blev kåret som vinder af kategorien “Årets danske familie campingplads 2023”.
 
At gå på scenen som vinder i en kategori med 37 nominerede er simpelthen for vildt. Der skal lyde en kæmpe stor tak til vores fantastiske team på Ribe Camping, som er med til at skabe de unikke oplevelser, der gør at gæsterne indstiller os til sådan en pris.”
 
Ved pris overrækkelsen blev desuden fremhævet “Denne vinder stikker helt af med 82 point – ud af i alt 100 point, og Ribe Camping er også noget af en fighter her til Danish Camping Award. Ribe Camping har alle år  ligget blandt finalisterne, og tilbage i 2020 løb campingpladsen også med sejren. Nu er de tilbage, og måske er det fordi de hele tiden udvikler pladsen efter de bedste standarder og dermed højner oplevelsen for gæsterne. MEN måske er det i endnu højere grad fordi de er verdensmestre i PERSONLIG god service, så det er også en meget velfortjent vinder.”
 
LÆS FLERE ARTIKLER
 
 

OPLEVELSER

PLADSKORT

FACILITETER

BOOK DIN FERIE ALLEREDE I DAG!