ELITECAMP LOGO 2009

Sammen med 14 andre pladser i Jylland, samt på Fyn og Sjælland er Ribe Camping en del af Elite Camp. Elite Camp pladser i Danmark, er pladser, hvor du er sikret førsteklasses campingferie, og hvor beliggenhed, service, kvalitet og rengøring er i højsædet. Henover året arrangeres Elite Camp weekender med ekstra arrangementer og oplevelser på pladserne, samt gode overnatningstilbud på camping.

TILBUD ELITE HØSTWEEKEND 3 – 5 SEPTEMBER 2021

Fyld vognen/teltet op for KUN kr. 299,- for 2 døgn

I weekenden 3 – 5 september 2021 kan du booke en plads på Ribe Camping og fylde vognen/teltet helt op med X antal personer for kun kr. 299,- for 2 døgn. Prisen er ekskl. husdyr og forbrug af el samt brusebade.

Du sparer ved 2 voksne og 2 børn kr. 361,- for 2 døgn

Opholdet skal bookes senest dagen inden ankomst.

Book plads her

Læs mere om Elite Camp her

Ribe Camping

Ribe Camping har en skøn beliggenhed kun 1,5 km fra Ribe Centrum og med Nationalpark Vadehavet lige uden for døren. Ribe Camping er kendt for sin rolige og afslappende atmosfære, personlige service og rengøring i særklasse. Vi tilbyder 25 moderne 5-stjernede hytter med høj komfort.

Ribe by

Ribe er nordens ældste by og Danmarks bedst bevarede middelalderby med brostensbelagte gader og gamle bindingsværk huse. Ribe Å løber igennem bymidten og skaber en nærmest sydlandsk atmosfære. Ribe by er fyldt med små specialbutikker, restauranter og hyggelige fortovscafeer, som også byder på lokale råvarer.

Nationalpark Vadehavet

Nationalpark Vadehavet er Danmarks største nationalpark. Den strækker sig fra den dansk-tyske grænse til Blåvandshuk og har et areal på 1.459 km2, hvoraf ca. 300 km2 er landområde. I 2014 udpegede UNESCO cirka 80 % af Nationalpark Vadehavet som verdensarv på grund af områdets enestående universelle værdi. Dermed har hele Vadehavets tidevandsområde langs Danmark, Tyskland og Holland status som verdensarv.

Vadehavet er et enestående marsk- og tidevandsområde af international betydning. Her råder en natur i evig forandring, fordi tidevand og bølger ændrer landskabet hver dag. Tidevandet skaber også en enorm produktion af orme, snegle, muslinger og krebsdyr i de store vadeflader, der tørlægges cirka to gange i døgnet. Det er afgørende for millioner af trækfugle, som hvert forår og efterår kommer til Vadehavet for at æde og hvile på deres rejse.

Oplev hele Nationalpark Vadehavet på egen hånd, med guider på ture om sæler, Sort sol, østers, trækfugle, hestevognsture, tidevand, fortryllende solnedgange, få kulinariske madoplevelser med Nationalparkens råvarer, besøg områdets mange unikke naturmuseer eks. det helt nyopførte Vadehavscenter. Her er masser af unikke oplevelser i særklasse.

gavekort1
bookonlineknap
betalonlineknap
Kontakt os

Send os en e-mail og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt!