Juletilbud – Camping

Jul i egen campingvogn

Nyd julen eller juledagene på Ribe Camping med 5 stjernede servicefaciliteter og topmoderne køkkener med siddepladser. Ribe Camping ligger smukt ved skovbrynet , i Nationalpark Vadehavet og i gåafstand til Ribe´s smukke Middelalderby med unikke oplevelser, små hyggelige specialbutikker og restauranter, samt ikke mindst en af Danmarks smukkeste og bedste julebyer. Se det store juleprogram for Ribe by her…

Det er muligt at bestille en traditionel julemenu, som leveres direkte til Ribe Camping. Julemenuen er tilberedt, så den kun kræver den sidste forberedelse. Lettere bliver det ikke, og alt er naturligvis hjemmelavet fra bunden ved en af vores gode madleverandører, som vi benytter til flere arrangementer året rundt på Ribe Camping.

Julemenu kr. 198,- pr. person 2020

  • Flæskesteg og andesteg med hvide og brunede kartofler, hjemmelavet rødkål, kartoffelchips og kraftig skysauce.
  • Ris a-la-mande med kirsebærsauce

Bestilling og afhentning 2020

Læs mere her i forhold til bestilling af menuen “Julemenu” eller send os en mail på info@ribecamping.dk eller ring på 75 41 07 77

Sidste bestillingsdag for Julemenu er den 20/12

2 retters Julemenu afhentes i bygning B kl. 11.30-12.00

Nytår på Ribe Camping
Husk I også kan fejre årsskiftet på Ribe Camping ligesom det passer til jer. Om I er til en større eller mindre Nytårskomsammen i vores festsal eller servicebygninger, så giver vi jer muligheden. I er naturligvis også velkommen til at nyde nyårsmenuen i egen hytte eller campingvogn.

Vi tilbyder levering af en lækker 3 retters nytårsmenu, som leveres direkte til Ribe Camping, og som kun kræver den sidste tilberedning og anretning.

Herudover byder vi også på fælles Nytårsskål og Nytårssuppe.

Læs mere om Nytår på Ribe Camping her

bookonlineknap
betalonlineknap
Kontakt os

Send os en e-mail og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt!