FREDAGS FÆLLESSPISNING
På Ribe Camping elsker vi hygge, samvær og gode samtaler.
Derfor inviterer vi stort set hele året rundt til Fredags Fællesspisning for alle pladsen gæster.
Her serverer vi traditionelle danske retter lavet fra bunden, og som leveres af Gredstedbro Hotel. Vores Fredags Fællesspisninger er en fantastisk måde at samles på, og nyde godt af dansk madkultur, og det sociale aspekt af denne fællesspisning er lige så vigtigt som maden. Her kan vi dele historier, oplevelser og anbefalinger over et fælles måltid.
Vi mødes i Festsalen kl. 18.30, medmindre der annonceret andet på Facebookopslaget. Efter en kort velkomst, nyder vi en dejlig aften sammen.
Tilmelding er nødvendigt.
Husk at medbringe eget service, drikkevarer og det gode humør!
Drikkevarer kan også købes i butikken indenfor butikkens åbningstider.
PRISER
Voksen kr. 90,- pr. kuvert
Barn 4 – 11 år kr. 45,- pr. kuvert
Barn 1 – 3 år kr. 0,- pr. kuvert
Tilmelding via linket her eller i Billetshoppen
MENUER
15-nov Krydret nakkesteg med spidskålsalat, kartofler og sovs
22-nov Flæskesteg med rødkål, kartofler, sovs og chips
29-nov Hamburgerryg med grønlangkål, kartofler, sennep og rødbeder
06-dec Oksesteg med gammeldags hvidkål, sovs, kartofler og asier
10-jan Kalvesteg med nellike/rødvinssauce, glaserede perleløg, asier og kartofler
17-jan Fyldt kotelet med whiskysauce, persillekartofler og tomatsalat
24-jan Paneret kotelet med sovs og kartofler + frisk salat og dressing
31-jan Nøddepaneret kylling med ovnkartofler og salat
07-feb Græsk farsbrød med halve ovnkartofler, tzatziki og frisk salat
14-feb Hakkebøf med bearnaise, ærter og krydret ovnkartofler
21-feb Stegt kylling med bønne/bacon salat, sovs og kartofler
28-feb Skinkeschnitzel med champignonsovs, kartofler og bagte rodfrugter
7-mar Gullasch med kartoffelmos og drueagurker + alm. frisk salat og dressing
14-mar Karbonader med grønærter og gulerødder og kartofler
21-mar Krydret nakkesteg med bagte gulerødder, kartofler og sovs
28-mar Flæskesteg med kartofler, sovs og frisk grøn salat + dressing
04-apr Glaseret skinke med ovnstegte kartofler, hvid sovs og kogt broccoli
11-apr Hakkebøf med bløde løg, rødbeder, kartofler og sovs
18-apr Ingen Fællesspisning pga. Påske
25-apr Zigøjnerschnitzel med ovngrønt, ris og paprikasovs
02-maj Mørbradbøf med champignon, kartofler og asier
09-maj Kalvesteg med ovnkartofler, sovs og mormorsalat
16-maj Stegt kylling m bønne/bacon salat, sovs og kartofler
23-maj Mørbradgryde med ris og salat
30-maj Ingen Fællesspisning pga. Kristi Himmelfart
06-jun Ingen Fællesspisning pga. Pinse
13-jun Græsk farsbrød med halve ovnkartofler, tzatziki og frisk salat
20-jun Nøddepaneret kylling med ovnkartofler og salat