SÆSONPLADS PÅ RIBE CAMPING

GODE PLADSER I NATURSKØNNE OMGIVELSER OG KUN 1,5 KM TIL RIBE CENTRUM

Book en sæsonplads på Ribe Camping, så I har muligheden for at besøge os igen og igen.
Ribe Camping har en unik beliggenhed med gå afstand til Ribes smukke middelalderby og med Nationalpark Vadehavet lige uden for døren. Ribe Camping er kendt for sin rolige og afslappede atmosfære, personlige service, top moderne køkken- og badefaciliteter, store legeområder for børn, samt rengøring i særklasse.

Som sæsonplads på Ribe Camping er der mulighed for at nyde det rolige campingliv med højt til himlen, samtidig med at pladsen arrangerer mange aktiviteter, arrangementer og koncerter. Ribe Camping har åbent året rundt, derfor kan vi tilbyde en sæsonplads for enhver smag.
Vi har et stort udvalg af store og småpladser, så der er plads til alle vogne – selv de helt store.
Der tilbydes pladser både i rolige omgivelser, hyggelige lommer, tæt på servicebygninger og legepladser for børnefamilierne.

Tilbring mange hyggelige timer på Ribe Camping, sammen med dem du holder af, og bliv en del af et dejligt fællesskab bestående af de mest imødekommende og glade campister. Så hvis I leder efter en campingplads med god beliggenhed midt i den sydvestjyske natur og tæt ved byen, som byder på mange sjove og spændende oplevelser – er Ribe Camping det helt rigtige valg.

FORÅRSPLADS

23. marts – 23. juni 2024

Start sæsonen med en forårsplads på Ribe Camping og nyd de forskellige helligdagsferier i form af påsken, Store Bededag, Kr. Himmelfartsdag, Pinse osv. uden at skulle tænke på opstilling og nedtagning af vogn og telt.

Vi byder på mange forårsaktiviteter hele foråret igennem, men selv når vi ikke holder arrangementer, har I masser af mulighed for at have det sjovt på pladsen.

 

FORÅR-SOMMER-EFTERÅRSPLADS

23. marts – 23. oktober 2024

Ribe Camping tilbyder helårspladser, så I kan opleve og mærke årstidernes forskelligheder.

Hvad enten I er til forårets forvandling, sommerens varme eller efterårets stilhed. Glæd hele familien og fyld kalenderen op med sjove aktiviteter for alle og nyd sammenværet på Ribe Camping.

 

 

EFTERÅRSPLADS

10. august – 20. oktober 2024

Nyd efteråret på Ribe Camping og oplev hvordan naturen gør sig klar til vinteren. Efteråret er fyldt med mange aktiviteter, både på Ribe Camping, men også i Ribe by.

Blandt andet Ribe Vinfestival er et hit, som byder på kulinariske oplevelser, gode shopping muligheder samt afslapning for hele familien.

 

VINTERPLADS

20. oktober 2024 – 16. marts 2025

Når I vælger en vinterplads på Ribe Camping, kan I være sikker på at vores servicebygninger og fælleslokaler opvarmes og rengøres med den samme omhu som resten af året.
Vi byder på forskellige aktiviteter, blandt andet fredags fællesspisning, Mortensand og juleri på Ribe Camping. Hvis man trænger til et afbræk fra de hyggelige stunder i forteltet, byder Europas smukkeste middelalderby Ribe og Nationalpark Vadehavet på masser af oplevelser i særklasse.