LEJRSKOLE PÅ RIBE CAMPING

ER DU PÅ UDKIG EFTER DET NÆSTE LEJRSKOLEOPHOLD?
-SÅ HAR VI LIGE DET DU SØGER…

 

Ribe Camping tilbyder de perfekte rammer for en rigtig god lejrskole oplevelse,
som både lærer og elever vil mindes længe efter.
Her er et væld af aktiviteter, som man kan foretage sig, det er kun fantasien som sætter grænser.

Her kan I tage på orienteringsløb i skoven, hvor Heksen Maren Splid blev brændt eller på billede jagt rundt i Ribe by, synge og lave snobrød ved bålpladsen, brænde krudt af på den store legeplads med hoppepude, boldbane og klatretårn eller opleve den unikke natur i Nationalpark Vadehavet, samt høre om dens store betydning for området og dyrene som lever i den

Ribe Camping er smuk beliggende lige midt i Nationalpark Vadehavet, og kun 1,5 km fra Ribe Centrum.

 

Her er fantastisk dejligt. Eleverne værdsætter de rene hyggelige hytter og huleagtige værelser. Lækker varm og overskuelig aftensmad! Og der var rigeligt. Ribe Camping formår i den grad at rumme alle typer lejrskoler” Citat Kirsten – Egholt Skole

Der er åben for lejrskoler hele året 

LEJRSKOLE PRISER

PLADSKORT

FACILITETER

Ribe – et hit for lejrskoler

Ribe er både Danmarks og Nordens ældste by og samtidig vel også den bedst bevarede med de smukke brostensbelagte gader og skæve bindingsværkhuse.

Ribe er populær for lejrskole ture, og byder på bunker af oplevelser for børn på alle klassetrin. Her bliver Danmarks historie og kulturarv legende let at forstå, når man går rundt i de gamle brostensbelagte gader og hører historierne om vikingernes togter, Kong Valdemar og Dronning Dagmar, heksebrænderi og Maren Splid, sørøvere og landsforrædere, stormfloder og ildebrande.

Ribe Camping ligger kun 1,5 km fra Ribe Centrum og i en skøn natur lige op til skoven, hvor heksen Maren Spliid blev brændt på galgebakken.

Tæt på Nationalpark Vadehavet, marsken og Mandø

Marsken og Mandø – er en del af Nationalpark Vadehavet, som er listet på UNESCO´s verdensarvliste er Ribe og Ribe Campings nærmeste nabo.
Her er naturoplevelser i særklasse og ud over det sædvanlige.

De unikke naturoplevelser findes hele året rundt og kontakt gerne Vadehavscentret, som byder på udstillinger og guidede ture i marsken, Nationalparken og på Mandø. Få indblik i naturens gang f.eks. tidevand, stormflod, digebyggeri og ikke mindst vadehavets betydning, som spisekammer for nordens hundredtusindvis af trækfugle.

Det er også muligt ganske gratis at lade sig inspirere på og hente undervisningsmateriale.