Fredags Fællesspisning

FREDAGS FÆLLESSPISNING 

På Ribe Camping elsker vi hygge, samvær og gode samtaler.
Derfor inviterer vi stort set hele året rundt til Fredags Fællesspisning for alle pladsen gæster. 

Her serverer vi traditionelle danske retter lavet fra bunden, og som leveres af Gredstedbro Hotel. Vores Fredags Fællesspisninger er en fantastisk måde at samles på, og nyde godt af dansk madkultur, og det sociale aspekt af denne fællesspisning er lige så vigtigt som maden. Her kan vi dele historier, oplevelser og anbefalinger over et fælles måltid.

Vi mødes i Festsalen kl. 18.30, medmindre der annonceret andet på Facebookopslaget. Efter en kort velkomst, nyder vi en dejlig aften sammen. 

Tilmelding er nødvendigt.

Husk at medbringe eget service, drikkevarer og det gode humør!
Drikkevarer kan også købes i butikken indenfor butikkens åbningstider.


PRISER

Voksen kr. 100,- pr. kuvert
Barn 4 – 11 år kr. 50,- pr. kuvert
Barn 1 – 3 år der spiser med kr. 25,- pr. kuvert
Barn 1 – 3 år der IKKE spiser med er gratis, men skal tilmeldes pga. siddepladser.
Tillæg ved evt. allergier må forventes.

Tilmelding senest torsdag kl. 14.00
Tilmelding via linket her eller i Billetshoppen


MENUER

28-november Hamburgerryg med grønlangkål, kartofler, sennep og rødbede

5-december Oksesteg med gammeldaws hvidkål, sovs, kartofler og asier

12-19-26-december Ingen fællesspisning pga. julen

2-januar Ingen fællesspisning pga. nytåret

9-januar Kalvesteg med nellike/rødvinssauce, glaserede perleløg, asier og kartofler

16-januar Fyldt kotelet m whiskysauce, persillekartofler og tomatsalat

23-januar Hamburgerryg med sovs og kartofler + frisk salat og dressing

30-januar Nøddepaneret kylling med ovnkartofler og salat

6-februar Græsk farsbrød med halve ovnkartofler og tzatziki og frisk salat

13-februar Hakkebøf med bearnaise, ærter og krydret ovn kartofler

20-februar Stegt kylling med bønne/bacon salat, sovs og kartofler

27-februar Skinkeschnitzel med champignonsovs kartofler og bagte rodfrugter

6-marts Gullasch med kartoffelmos og drueagurker + alm. frisk salat og dressing

13-marts Karbonader med grønærter og gulerødder og kartofler

20-marts Krydret nakkesteg med bagte gulerødder, kartofler og sovs

27-marts Flæskesteg m kartofler, sovs og frisk grøn salat + dressing