SÆSONPLADS PÅ RIBE CAMPING

GODE PLADSER I NATURSKØNNE OMGIVELSER OG KUN 1,5 KM TIL RIBE CENTRUM

Book en sæsonplads på Ribe Camping, så I har muligheden for at besøge os igen og igen.
Ribe Camping har en unik beliggenhed med gå afstand til Ribes smukke middelalderby og med Nationalpark Vadehavet lige uden for døren. Ribe Camping er kendt for sin rolige og afslappede atmosfære, personlige service, top moderne køkken- og badefaciliteter, store legeområder for børn, samt rengøring i særklasse.

Som sæsonplads på Ribe Camping er der mulighed for at nyde det rolige campingliv med højt til himlen, samtidig med at pladsen arrangerer mange aktiviteter, arrangementer og koncerter. Ribe Camping har åbent året rundt, derfor kan vi tilbyde en sæsonplads for enhver smag.
Vi har et stort udvalg af store og småpladser, så der er plads til alle vogne – selv de helt store.
Der tilbydes pladser både i rolige omgivelser, hyggelige lommer, tæt på servicebygninger og legepladser for børnefamilierne.

Tilbring mange hyggelige timer på Ribe Camping, sammen med dem du holder af, og bliv en del af et dejligt fællesskab bestående af de mest imødekommende og glade campister. Så hvis I leder efter en campingplads med god beliggenhed midt i den sydvestjyske natur og tæt ved byen, som byder på mange sjove og spændende oplevelser – er Ribe Camping det helt rigtige valg.

FORÅRSPLADS

25. marts – 25. juni 2023

Start sæsonen med en forårsplads på Ribe Camping og nyd de forskellige helligdagsferier i form af påsken, Store Bededag, Kr. Himmelfartsdag, Pinse osv. uden at skulle tænke på opstilling og nedtagning af vogn og telt.

Vi byder på mange forårsaktiviteter hele foråret igennem, men selv når vi ikke holder arrangementer, har I masser af mulighed for at have det sjovt på pladsen.

 

FORÅR-SOMMER-EFTERÅRSPLADS

25. marts – 22. oktober 2023

Ribe Camping tilbyder helårspladser, så I kan opleve og mærke årstidernes forskelligheder.

Hvad enten I er til forårets forvandling, sommerens varme eller efterårets stilhed. Glæd hele familien og fyld kalenderen op med sjove aktiviteter for alle og nyd sammenværet på Ribe Camping.

 

 

EFTERÅRSPLADS

12. august – 22. oktober 2023

Nyd efteråret på Ribe Camping og oplev hvordan naturen gør sig klar til vinteren. Efteråret er fyldt med mange aktiviteter, både på Ribe Camping, men også i Ribe by.

Blandt andet Ribe Vinfestival er et hit, som byder på kulinariske oplevelser, gode shopping muligheder samt afslapning for hele familien.

 

VINTERPLADS

23. oktober 2022 – 12. marts 2023

Når I vælger en vinterplads på Ribe Camping, kan I være sikker på at vores servicebygninger og fælleslokaler opvarmes og rengøres med den samme omhu som resten af året.
Vi byder på forskellige aktiviteter, blandt andet fredags fællesspisning, Mortensand og juleri på Ribe Camping. Hvis man trænger til et afbræk fra de hyggelige stunder i forteltet, byder Europas smukkeste middelalderby Ribe og Nationalpark Vadehavet på masser af oplevelser i særklasse.

ANKOMST OG AFREJSE:

Check-ind kan ske fra kl. 12.00 på ankomstdagen
Check-ud skal ske senest kl. 12.00 på afrejsedagen

TILLÆGSPRISER

Husdyrtillæg ved 1, 2 eller 3 døgn 100,- pr. husdyr pr. døgn
Husdyrtillæg ved 4 og flere døgn 350,- pr. husdyr pr. ophold
Tillæg for ekstra person 100,- pr. person pr. døgn
Brug af jacuzzi i Penthouse Lejlighed 600,- pr. ophold

SWIMMINGPOOL FRA 1/6 – 31/8:

Swimmingpool for overnattende gæster GRATIS

WI-FI:

Wi-Fi Fra 30 kr. dag
Hotspot i caféen GRATIS

TILKØBSPRISER

Sengelinned inkl. håndklæde 100,-
Leje af barneseng 50,-
Leje af barnestol 50,-
Leje af babydyne og sengelinned 50,-
Brusebad 4 min 8,-
Entré i familierum 5,-
Børnebad GRATIS
Handicap faciliteter – Ifølge aftale med receptionen
Vaskemaskine 30,-
Tørretumbler 20,-
Hundebad 50,-
Fiskerenseplads GRATIS